U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Op te frissen rijwoning met garage

Rijwoning voorzien van sterke structuur mede door de betonnen gewelven op eerste en tweede verdieping. Gelijkvloers bestaande uit ruime open living met naast gelegen keuken. Achteraan is er een uitbouw te herinrichten naar kantoor zit- of speelruimte. Zo komt men op de binnenkoer met aansluitend mogelijkheid tot uitbreiden van de tuin. De privatieve garage met de naastgelegen oprit voor eeuwig en altijd te gebruiken.

Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer, 2 ruime slaapkamers en een bureauruimte. De zolder is toegankelijk via een luik en voorzien van een betonnen gewelf, volledig in te richten maar geeft een enorm potentieel.


De rijwoning ( nr 46) en de appartementen (nr 48 W1 / W2) zijn individueel te koop alsook samen als meergezinswoning (nr 48), de individuele rijwoning (nr 46) of de totaliteit (nr 48 W1, W2 + nr 46).


Voor alle verdere inlichtingen of een afspraak op de kijkdag, graag via mail naar dries@fastgoed.be of bel Dries 0497 92 15 24. De gepubliceerde prijs is een vanaf prijs, elk bod vanaf deze prijs wordt door de eigenaar in overweging genomen.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed