U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

Volledig appartementsgebouw met 2 garages

Op te frissen meergezinswoning bestaande uit twee appartementen. De appartementen hebben beiden een lichtrijke woonplaats van 30 m² met eigentijdse keukenblok in een aansluitende ruimte. Twee ruime slaapkamers en te renoveren badkamer met apart toilet. Het appartement op het gelijkvloers is voorzien van dubbele beglazing en een recente condensatieketel (2020). Het appartement op de eerste verdieping heeft een renovatie nodig met mogelijke uitbreiding naar het ruime gedeelte onder het zadeldak. Beiden voorzien van eigen tellers. Langs de gedeelde oprit aan de rechterzijde komen we aan de garages. Elk appartement heeft een eigen garage en er is een gemeenschappelijke berging. De garage aan de linkerkant behoort aan de rijwoning nummer 46 (ook te koop via Fastgoed).

Goede locatie, rustig gelegen, maar tussen station en oprit E17. Op wandelafstand van de Markt.

Appartementen (nr 48 W1 / W2) en de rijwoning ( nr 46) zijn individueel te koop alsook samen als meergezinswoning (nr 48), de individuele rijwoning (nr 46) of de totaliteit (nr 48 W1, W2 + nr 46).


Voor alle verdere inlichtingen of een afspraak op de kijkdag, graag via mail naar dries@fastgoed.be of bel Dries 0497 92 15 24. De gepubliceerde prijs is een vanaf prijs, elk bod vanaf deze prijs wordt door de eigenaar in overweging genomen.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed