U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9032 Gent

Omschrijving

Hoogwaardig & kwalitatief afgewerkt 1-slaapkamer appartement (0.1)

--- VERKOCHT ! --- Residentie Aline, een esthetisch & duurzaam appartementsgebouw met kwaliteitsvolle afwerking bestaande uit 6 appartementen en 6 ondergrondse parkeerplaatsen, wordt opgetrokken op de hoek van de Blauwstraat en de Botestraat in Wondelgem.
Gelegen aan tramknooppunt "Wondelgem Botestraat", op 5 min stappen van het centrum van Wondelgem en op een boogscheut van Gent centrum maar toch in de groene gordel biedt deze locatie ongekende mogelijkheden.
Het appartement 0.1 op het gelijkvloers met een oppervlakte van 68.34 m² beschikt over een mooi & naar het zuiden gericht terras en tuin van maar liefst 26.38 m² en tuin van 49.20 m². De inkom en de hall herbergt een ruime multifunctionele berging, toilet en badkamer met douche en wastafel dewelke aanpasbaar is volgens plan conform uw wensen. Via de hall komt u in de gezellige & ergonomische leefkeuken voorzien van vaatwasmachine, koelkast, oven, kookplaat en dampkap van een superieur A-merk.
Elk appartement wordt volledig afgewerkt aangeboden doch voor de keuken en badkamer kan hiervan worden afgeweken conform uw eigen wens (keukenapparaten, sanitaire installatie, vloerbedekking).
De ruime eetplaats, sfeervolle zithoek en ruime slaapkamer geven ook uit op het terras en de tuin.
De bijbehorende ondergrondse parkeerplaats kost EUR 27.500,00 excl. btw. Contacteer Jan via 0495 44 55 66 of 09 277 20 15 en/of welkom@uplife.be voor meer informatie of een goed gesprek.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed