U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Trendy en duurzaam nieuwbouwproject vlakbij Dok Noord - 6% BTW mogelijk

Deze op te richten hippe, duurzame en kleinschalige residentie bestaat uit 3 bouwlagen met een dakverdieping en omvat 5 appartementen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Alle appartementen worden voorzien van een luxueuze en bijzonder stijlvolle afwerking. De indeling is als volgt:
- Het ruime gelijkvloerse appartement beschikt over een grote leefruimte met open keuken die gericht is op de grote bijhorende stadstuin. In dit appartement zijn een masterbedroom met dressing, 2 slaapkamers en 2 badkamers voorzien.
- Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich aan de linkerzijde van het gebouw telkens één appartement met 2 kamers en een leefruimte met open keuken die aansluit op het west georiënteerd terras aan de straatzijde.
- Aan de rechterzijde van het gebouw is een duplex voorzien waarbij de open keuken en leefruimte met terras aan de straatzijde zich op de eerste verdieping bevinden volgens het doorzon-principe. De twee slaapkamers met ruime badkamer bevinden zich op de tweede verdieping.
- Tenslotte is er nog een ruim duplex appartement op de volledige dakverdieping met een
grote leefruimte, dakterras en open keuken aan de linkerzijde. Aan de rechterzijde van de circulatiekern bevinden zich vervolgens twee slaapkamers, een badkamer en de trap naar de vierde verdieping waar er nog een derde slaapkamer met badkamer en berging voorzien zijn.

Er wordt veel zorg besteed aan de woonkwaliteit en veiligheid van de toekomstige bewoners. Residentie MUDE is een duurzaam gebouw met een E-peil van maximum 30 (BEN-woning). Bovendien is dit een toplocatie vlakbij Dok Noord. Verlaagd tarief van 6% BTW mogelijk!
Bel voor meer info zoals plannen en het lastenboek naar Gunther 0478 77 05 22.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed