U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Ruime, gezellige 3 slpkmr woning voor de keukenprins/es

Altijd al gedroomd om je eigen kookprogramma te maken?

Deze ruime woning voorzien van luxueuze ruime keuken bied je alle mogelijkheden om op een goede locatie het aangename gevoel in Sint-Niklaas te beleven.

Zich bevindend vlakbij de stadskern, winkels, bus, station geeft deze woning een erg goede mobiliteitsscore van 8,6! De wagen kan in de garage met elektrische poort of op de eigen parking voor meerdere wagens.
De zonnige tuin is bereikbaar via een groot schuifraam uit de keuken. Je verwacht het niet, maar zicht op de volle natuur terwijl zonnend zonder inkijk. Geen dagenlang onderhoud in de tuin, maar overzichtelijk, klaar voor sfeer en mooie avonden. In de leefruimte vind je een actieve open haard met cassette voorzien van blazers die niet alleen de warmte maar ook de gezelligheid aanblazen.

Kelder, 3 erg ruime slaapkamers, stijlvolle badkamer met douche en bad, berging voor was en droogkast, toilet beneden, goede indeling van de woning,... Klaar voor een nieuw, lange termijnverhaal voor mensen die het een warm hart toedragen!

Stuur gerust een mail met uw gegevens (en telnr) naar dries@fastgoed.be of bel zeker 0497 92 15 24. We plannen een bezoekdag op zaterdag 18 februari, op afspraak. BEZOEKDAG VOLZET


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed