U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9050 Gentbrugge

Omschrijving

KIJKDAG VOLZET Appartement met Extra Kamer en Garage in Antoon van Dyckstraat 47

KIJKDAG VOLZET Dit ruime appartement op de eerste verdieping biedt een comfortabele en gezellige leefruimte, inclusief een extra kamer die bereikbaar is via de gemeenschappelijke trap op het gelijkvloers. Met een handige berging, veel lichtinval en goede voorzieningen, is dit de ideale plek om thuis te komen.

Het huren van dit appartement biedt jou een woonervaring met voldoende ruimte, degelijke voorzieningen en een gunstige ligging. Contact opnemen kan via mail op Dries@fastgoed.be, laat zeker ook uw telefoonnummer achter. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe thuis in de Antoon van Dyckstraat 47. Kijkdag voorzien op vrijdag 26 mei. Onmiddellijk beschikbaar.

Belangrijkste kenmerken:

Ligging: Het appartement is gelegen in de Antoon van Dyckstraat, een rustige straat in een gewilde buurt. Je bevindt je op loopafstand van verschillende voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer.

Extra Kamer: Naast de ruime slaapkamer in het appartement, biedt deze woning een extra kamer die bereikbaar is via de gemeenschappelijke trap op het gelijkvloers. Deze kamer kan dienen als een studeerkamer, logeerkamer of hobbyruimte, afhankelijk van jouw behoeften.

Lichtinval: Het appartement is voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten.

Berging: Een handige berging biedt extra opslagruimte voor jouw persoonlijke spullen, waardoor het appartement georganiseerd en opgeruimd blijft.

Recent Vernieuwde Centrale Verwarming: Het appartement is voorzien van een recent vernieuwde centrale verwarming, wat zorgt voor een comfortabel en energiezuinig verblijf, ongeacht het seizoen.

Kleine Garage: Bij het appartement hoort een garage, gelegen onderin het gebouw. Dit biedt een veilige en handige parkeerplaats voor jouw voertuig (kleine wagen, fietsen), waardoor parkeren op straat overbodig is.


Sectorprotocol voor plaatsbezoeken in de vastgoedsector
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Fastgoed